Kurser

Maskinsikkerhedskursus

Varighed: 30 / 60 timer

Maskinkurset giver dig den grundlæggende sikkerhed ved båndsav, afretter/tykkelseshøvl og rundsav. Du lærer at anvende maskinerne til at forberede materialer til din undervisning. 30 timer er basis, og kan følges op af kurset der giver 60 timer i alt.

Grundlæggende sløjd

Varighed: 2 dage / 15 timer

Kurset er for jer der skal starte med at undervise i et træværksted, eller gerne vil have opdateret jeres viden og didaktiske kompetencer. Vi arbejder med den basis der er nødvendig for at sikre elevernes tekniske og designmæssige progression. Øvede får også udbytte af kurset.

Udvidet sløjd

Varighed: 2 dage / 15 timer

Kurset for dig der skal starte et valghold og gerne vil lære eleverne de mere avancerede teknikker som gør faget helt specielt. Du kommer til at arbejde med teknikker fra den danske designtradition: svalehaler, indskud og slidsning.

Slibekursus

Varighed: 6 timer

Lær at slibe dit værktøj helt skarpt. Vi istandsætter så meget som muligt af jeres skærende værktøj, og fremover kan i selv vedligeholde jeres værksted. Absolut nødvendig forudsætning for god undervisning.

Gennemgang af værksted

Varighed: 2 dage

Kurset for jer der har gerne vil kunne overskue værkstedets muligheder. Vi gennemgår jeres maskinpark, og istandsætter hvad der er i skabene, og knytter mulige undervisningsforløb til værktøjet.

Metal/blikplade

Varighed: 6 timer
På kurset fokuseres på arbejde i 0.65 mm zink plade. Hvordan man med elever kan klippe, bukke, false, bore, nitte, lodde mm. Kurset giver mange gode muligheder for at anvende metal i hele skolens fagrække.

Basis sløjd

Varighed: 5 timer

Lær om træ, værktøj, arbejdsmetoder, limning, didaktik.

Varighed:

Dekoration og træskæring

Varighed:
Skræddersyede kurser

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.